Serviço De Linkbuilding - Tiered-link-building.be

Published Feb 12, 22
6 min read

Tiered linkbuiilding is zeer sterk

Linkbuilding is belangrijk voor een Top Ranking in Google. De voornaamste reden om te linkbuilden is omdat Google onder andere aan de hand van jouw links bepaalt hoe belangrijk je website is. Google ziet de naar jou wijzende links als aanbevelingen van anderen. Hoe meer aanbevelingen, hoe belangrijker je website dus is.

Linkbuilding And Seo 2019

Vraag hier een prijsofferte voor  Tiered linkbuilding

Na meerdere onderzoeken is er wel bekend dat er verschillende factoren op het gebied van backlinks een waarde meegeven. We kunnen de backlinks categoriseren van heel goed naar heel slecht voor je website. De verschillende type backlinks kunnen in de volgende categorieën worden weergegeven: Type 1 (de beste backlinks die te genereren zijn voor je website)Type 2 (matige backlinks die je beter kunt ontwijken)Type 3 (de meest negatieve (slechte) links, deze links kunnen er zelfs voor zorgen dat je website een Google Penalty krijgt.) Uitleg Type 1 Type 1 backlinks zijn de goede backlinks voor je website.

Daarbij komt dat de content waarover de link gaat overeenkomt met de bron waar naar verwezen wordt. Type 1 backlinks zijn de moeilijkste backlinks om te verkrijgen. Dit komt doordat de toegang tot een andere website beperkt is om vanaf daar naar jou te refereren. Je moet bijvoorbeeld aan een webmaster van een website vragen om een link te plaatsen naar jouw website op de correcte manier.

Denk aan een redactie, journalist of blogger die een artikel maakt met een link erin die verwijst naar jouw website. Zonder dat hierbij sprake is van ‘’elkaar kennen, of een vriendendienst vanuit de schrijvende partij.’’. In deze backlink wordt een persoonlijke (zakelijke) relatie gebruikt om backlinks te vergaren. Deze relatie kan worden opgebouwd door een inleiding van een journalist, blogger of content-bijdrager.

Uitleg Type 2 De 2de categorie backlinks zijn de links die geen of mindere waarde meegeven. O.a. Google ‘’ziet’’ deze links niet als een toegevoegde waarde voor je website. Type 2 backlinks zijn links die van websites komen die bijvoorbeeld geen content overeenkomst hebben met jouw website. Ook wordt er met Type 2 backlinks minder waarde doorgegeven, omdat deze links van websites komen met een lagere domein autoriteit dan jouw website.

Links die vanuit deze genoemde koppelingen kunnen door Google als waardeloos of zelfs spammen worden ervaren. Deze links moeten worden vermeden bij linkbuilding. Er zijn die blogs maken voor meerdere bedrijven. Het probleem is dat deze blogs minimaal worden aangepast voor de bedrijven. Deze bloggers werken dus met een standaard blog waarin ze naar jouw website linken, maar dit dus ook doen voor velen andere bedrijven.

Hierdoor is de content-waarde van deze links waardeloos. Uitleg Type 3 De 3de type backlinks zijn de links die je zeker niet wilt hebben! Deze backlinks brengen negatieve waarde mee naar jouw website. In het slechtste geval kunnen zoekmachines je voor deze backlinks een straf geven (de beruchte Google Penalty).

Wederom: stel kwaliteit boven kwantiteit in SEO! Als deze journalisten, bloggers en eigenaren van websites jouw betaalde aanvraag accepteren, moet je weten dat jij vast niet de enige website bent die links van hen krijgt. Deze mensen linken naar meerdere (voor jou niet relevante websites) toe. Dit moet je niet willen! Bing en Google kunnen namelijk ‘’zien’’ dat het om gekochte links gaat omdat ze uit een netwerk komen waar zich meerdere gekochte links bevinden.

Multi Tier Linkbuilding Sites

Naast de genoemde voorbeeld van het kopen van backlinks zijn er in de 3de categorie links nog meer voorbeelden: : dit soort links komen veelvuldig websites zonder Trust Flow. (Trust Flow wordt in 3 - Tired linkbuing prijzen. 1 uitgelegd). In ieder geval heeft het te maken dat de link geen betrouwbare organische waarde meegeeft naar jouw website.: een andere vorm van betaalde links.

Uitleg per HTML onderdeel die in de code wordt verwerkt: : de tag definieert een hyperlink welke ervoor zorgt dat een hyperlink van de ene naar de andere pagina in hetzelfde domein linkt. Het meest belangrijke onderdeel van deze tag is het ‘’a href’’ onderdeel welke de bestemming van de link aangeeft.

Dit stukje tekst is de omschrijving van de link. Een goede link heeft tenminste het keyword waar de link naar toe refereert in de alt staan.: een anchor tag definieert het begin en einde aan van een link. Specialisten gebruiken de anchor tag om een link een ID mee te geven zodat de link geïndexeerd kan worden.: de aangeklikte link opent de link in een nieuw tabblad.

Bing.com” rel=”nofollow”>Keyword Homepage-, Cornerstone page- & Deep Links De pagina waar de link vandaan komt heeft invloed op het gewicht/waarde van de backlink. We kunnen outbound links onderscheiden in 3 categorieën vanaf de website: De meest waardevolle links die gegeven kunnen worden zijn de gene die verwijzen vanaf een homepage naar een andere site, maar ook binnen de eigen site hebben deze links de meeste waarde.

Alles wat op de homepage staat wordt als de belangrijkste informatie gezien die op een website te vinden is. Een link vanaf de homepage van een site is daarom de zwaarst wegende. Alle links vanaf pagina’s die binnen 2 klikken vanaf de homepage te bereiken zijn kunnen als cornerstone pagina’s worden aangemerkt.

Een deeplink is een link op een website waarbij meer dan 2 keer geklikt moet worden vanaf de homepage om naar de pagina te gaan. Dit zijn alle uitgaande links binnen website die zich binnen de bodycontent van een website bevinden anders dan Footer & sidebar links (meervoudig gekopieerd en daarom spammend wanneer ze outbound zijn).

Denk hierbij ook aan posts, products, pfd’s, ect. die niet binnen 2 klikken vanaf de homepage te bereiken zijn. Trust Flow Een van de belangrijkste onderdelen van backlink is de Trust Flow die over backlinks gaat. Trust Flow geeft de betrouwbaarheid aan van de website in een keten van links.

Multi Tier Linkbuilding Voorbeeld

De waarde van de Trust Flow is afhankelijk van de betrouwbaarheidsmeting van een page, post of product. Je kan het als volgt zien: hoe meer hogere kwaliteit & betrouwbare links, hoe hoger de Trust Flow is. Trust Flow ontstaat doordat er wordt verwezen naar de pagina die over het verwezen onderwerp gaat en er een serie van betrouwbare pagina’s van verschillende domeinen naar 1 punt verwijzen, jouw website.

Backlinks verkrijgen van websites met een hoge domein autoriteit. Deze Trust Flow kan over meerdere lagen gaan zonder direct naar de uiteindelijke pagina te refereren. Dit noemen we Tier links. Tier Links Tier links zijn de links van andere domeinen die verwijzen naar andere domeinen dan jouw website, zonder direct naar jouw website te gaan of te linken.

Het is een schakel van links naar jouw website die de uiteindelijke Trust Flow of linkjuice aflevert. Een grote aaneenschakeling van links op meerdere niveau’s naar een Tier 1 link kan in beginsel veel meer opleveren dan 100 losse links, omdat de uiteindelijk Trust Flow van alle pagina’s verzameld wordt en op 1 punt wordt doorgegeven.

Verschillende soorten backlinks We hebben het nu voornamelijk over 1 type backlink gehad. De hiervoor behandelde link is de web2. 0 link, maar er is nog veel onderscheid te maken in de verschillende type links die te verkrijgen zijn en invloed hebben op jouw Domein Autoriteit. Daarom een opsomming van verschillende type backlinks: Met het Web2.

De internetgebruikers bepalen genereren hun eigen content. De Web2. 0 websites zijn gebruiksvriendelijk om mee te werken omdat voor deze sites geen code kennis nodig is om ermee te werken. Bij dit soort sites kan je denken aan Tumblr en Pinterest, het gaat hierbij nog wel steeds om bodycontent links.

Navigation

Home

Latest Posts

Deur Beveiliging

Published Sep 18, 22
6 min read

Beveiliging Woningen

Published Sep 09, 22
10 min read

Wat Betekent Backlinks?

Published May 18, 22
7 min read