Linkbuilding Tips - Tiered-link-building.be

Published Feb 21, 22
6 min read

Tiered linkbuiilding is zeer sterk

Linkbuilding is belangrijk voor een Top Ranking in Google. De voornaamste reden om te linkbuilden is omdat Google onder andere aan de hand van jouw links bepaalt hoe belangrijk je website is. Google ziet de naar jou wijzende links als aanbevelingen van anderen. Hoe meer aanbevelingen, hoe belangrijker je website dus is.

Google Penalty Linkbuilding

Vraag hier een prijsofferte voor  Tiered linkbuilding

Een linkbuilding strategie kan gebaseerd zijn op allemaal tactieken, één van deze tactieken is tiered linkbuilding, ook wel tier linkbuilding genoemd. De tactiek wordt door velen al gezien als achterhaald. Toch kan tier linkbuilding jouw strategie net die extra boost geven, we leggen je precies uit waarom. Door de jaren heen hebben er enorm veel veranderingen plaatsgevonden in de manier waarop een website gerangschikt wordt in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Zoekmachines worden met regelmaat geüpdatet, waardoor het creëren van een natuurlijk backlink profiel niet meer even eenvoudig is als vroeger. Waar iedere backlink vroeger nog evenveel waarde overbracht en de hoeveelheid aan backlinks juist van belang waren, ligt de focus nu juist op de kwaliteit ervan. Het proces kost tegenwoordig veel moeite, tijd en geld, iets wat velen zich niet kunnen veroorloven.

Tiered linkbuilding richt zich op het creëren van een extra laag aan links. Simpel gezegd, is het de bedoeling om backlinks te creëren voor backlinks. Ook dit proces kost veel tijd, maar toch verzeker je hiermee dat een link extra waarde over kan brengen. Een backlink is een link die geplaatst wordt en leidt naar jouw website vanuit een externe website.

In de SEO-industrie hebben we het dan ook wel over het lekken van link juice. Daarbij wordt ook een bepaalde waarde overgedragen aan de backlink. Wanneer je hier een extra laag aan toevoegt, in de vorm van een backlink, dan wordt er dus nóg meer waarde over gedragen. Als je een tiered backlink wilt creëren zijn er een aantal dingen van belang.

Wanneer dit niet het geval is dan zou het kunnen dat Google de situatie als verdacht beschouwd. Wanneer dit te vaak gebeurd kan dit negatieve gevolgen hebben voor een website in het algemeen. In het ergste scenario wordt een website uit de lucht gehaald. Ook is het belangrijk dat een backlink verwerkt wordt in een natuurlijk ogende en unieke tekst.

Linkbuilding United Kingdom

Een link zou bijvoorbeeld perfect passen in een blog op een relevante externe website. De laatste voorwaarde richt zich op de mate van autoriteit waaraan zowel een website als een domein aan zouden moeten voldoen. Een hogere mate van autoriteit zorgt er natuurlijk voor dat er meer link juice gelekt wordt en dit leidt dan weer tot meer waarde voor een pagina.

Het Engelse word tier kun je vertalen naar rij of laag, in tier linkbuilding worden er dus extra lagen toegevoegd. In de eerste laag, ook wel first tier genoemd is het de bedoeling dat een backlink geplaatst wordt die leidt naar de website waarnaar de meeste linkjuice gelekt wordt. Zoals we eerder zeiden is het van groot belang dat de autoriteit van dit domein van hoge waarde is en natuurlijk is de relevantie ook van belang.

Toch is dit het in de meeste gevallen meer dan waard. Misschien heb je al contacten in de industrie waarvan je deel uit maakt die beschikken over een relevante website met een goede mate van autoriteit. Wat Is Tiered Linkbuilding?. Wanneer dit niet het geval is zou je onbekenden kunnen benaderen. Niet iedereen zal hier direct voor open staan, maar we raden je toch echt aan om hier moeite, tijd en geld in te investeren.

In deze laag is het de bedoeling dat een blog of een ander soort content gedeeld wordt op een website met veel autoriteit (Tired linkbuing prijzen). Het is de bedoeling dat je aan deze blog de backlink verwerkt wordt die leidt naar de blog op de webpagina van de eerste laag. Het is mogelijk om tier backlinks nog verder uit te breiden.

Gelukkig zijn er tools ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen. Wel is het belangrijk om er op te letten dat er verwezen wordt naar de tweede laag en niet de eerste. Er zijn nog niet veel concrete regels als het gaat om tier linkbuilding in de SEO-industrie. Alsnog zijn er bepaalde do’s en don’t, we zetten er paar voor je op een rijtje.

Linkbuilding Bloggers

Het investeren in tier backlinks zorgt ervoor dat je nog meer kunt halen uit backlinks, omdat er meer link juice gelekt wordt en daarom de waarde van een webpagina stijgt. Een ander voordeel van tier linkbuilding is dat er voor externe websites er een extra voordeel uit te behalen valt.

Wanneer je investeert in tiered linkbuilding dan is het mogelijk om concurrerende zoekwoorden te verwerken. Over het algemeen is dit een tijdig proces en is de uitkomst vaak niet zo goed als verwacht. Tiered linkbuilding geeft de mogelijkheid om te kijken naar wat er mogelijk is. Wanneer tier backlinks een goede waarde hebben opgebouwd is het mogelijk om eigen backlinks die een lagere waarde hebben te linken naar deze met een hoge waarde.

Zoals we eerder vermeld hebben kan het zijn dat een externe website een financiële vergoeding vraagt voor het plaatsen van een backlink. We zien vaak dat de backlinks in de eerste laag wat duurder zijn ten opzichte van de tweede en derde laag. Voordat je je geld spendeert is het heel belangrijk om goed te overwegen of het het geld wel waard is.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, zorg ervoor dat een backlink profiel er natuurlijk uitziet. Natuurlijk wil je een snel resultaat behalen, toch is dit voor een lange termijn strategie niet altijd de beste optie. Wanneer een zoekmachine een verdacht patroon binnen jouw backlink profiel detecteert kan dit ervoor zorgen dat jouw gehele website bestraft wordt, dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Ook kunnen tier backlinks het verschil maken wanneer je het als start-up op moet nemen tegen grotere concurrerende bedrijven. We hopen dat we je wat waardevolle inzichten hebben kunnen geven over tier linkbuilding. Mocht je nog vragen hebben over dit onderwerp of iets anders met betrekking tot SEO, dan helpen we je graag.

Gratis Linkbuilden

De nadelen van tier linkbuilding Tier linkbuilding bevindt zich nog in het grijze gebied binnen de SEO wereld. Er zijn wel een aantal risico’s die je kunt lopen als je kiest voor tiered linkbuilding: Het kan veel geld kosten De eerste paar first tier links kosten geld. De links die gebruikt worden in de second en third tier zijn wat goedkoper, maar het is belangrijk dat deze links goed worden uitgekozen.

Een natuurlijk backlinkprofiel bouwen Wanneer je tiered linkbuilding niet op de juiste manier inzet vergroot je het risico dat je de richtlijnen van Google overschrijdt. Zo kan Google je hele website niet meer indexeren wat enorm zonde is. Hoe pas je tier linkbuilding toe? We weten nu dat tier linkbuilding bestaat uit verschillende lagen, verschillende tiers.

Deze backlink plaats je op een website met een hoge domein autoriteit. Hier moet je in investeren. Zo kun je samen met je PR team zoeken naar partners waar je een blogpost kunt plaatsen. Second tier In de second tier kun je andermans blogposts plaatsen op ook kwalitatief hoge websites.

Navigation

Home

Latest Posts

Deur Beveiliging

Published Sep 18, 22
6 min read

Beveiliging Woningen

Published Sep 09, 22
10 min read

Wat Betekent Backlinks?

Published May 18, 22
7 min read