Linkbuilding Advies - Tiered-link-building.be

Published Feb 08, 22
6 min read

Tiered linkbuiilding is zeer sterk

Linkbuilding is belangrijk voor een Top Ranking in Google. De voornaamste reden om te linkbuilden is omdat Google onder andere aan de hand van jouw links bepaalt hoe belangrijk je website is. Google ziet de naar jou wijzende links als aanbevelingen van anderen. Hoe meer aanbevelingen, hoe belangrijker je website dus is.

Find Links For Linkbuilding

Vraag hier een prijsofferte voor  Tiered linkbuilding

In de laatste tijd zijn ze geswitched van het belonen van een linkprofiel met kwantiteit (gewoon heel erg veel links), naar eentje met kwaliteit. Een paar doen veel meer voor je ranking dan honderden spam links op mindere sites (Tier Linkbuilding). Het bouwen van links vanaf linkfarms is verleden tijd. Wat zijn links van goede kwaliteit? Een paar links van goede kwaliteit zijn dus veel meer waard voor je bedrijf en zorgen ervoor dat je je backlink profiel op een goed niveau houdt zonder vele spamlinks van mindere kwaliteit.

Om van goede kwaliteit te zijn heeft een linkje 4 dingen nodig:Het is een link op een gerespecteerd domein (hoge Domain Authority)Het is op een pagina waar veel andere domeinen naar linken (hoe Page Authority)Hij komt vanuit een stuk tekst en is op een natuurlijke manier erin geschreven, Hij komt vanuit een website en pagina die gerelateerd zijn aan jouw onderwerp, Google moet de site van waaruit jij jouw link ontvangt ook vertrouwen om waarde te kunnen hechten aan de “stem” die het domein aan jou geeft.

Pas als de site het vertrouwen heeft van Google is de link van waarde voor jouw eigen site. De waardering van Google van een domein kan worden uitgedrukt in Domain Authority. Daarnaast moet de site die voor jou stemt ook wel gerelateerd zijn aan jouw onderwerp (topical relevance) om echt waarde aan jouw site te kunnen overbrengen.

Dat is ook in het echte leven zo. Jij zou ook een bekende breteldrager eerder vertrouwen met breteladvies dan gewoon een random persoon die tweedehands auto’s verkoopt. Google heeft dat ondertussen ook al kunnen verwerken in hun algoritmes. Niet alleen het domein wat naar jou verwijst moet gerelateerd zijn, maar vooral ook de pagina.

Zo is een pagina over bretels al beter dan een pagina over herenmode. Maar beide kunnen natuurlijk wel helpen. Het is belangrijk dat de pagina natuurlijk is geschreven en dat een link naar jouw site ergens ín de tekst voorkomt. De link heeft de meeste waarde voor jouw zoekterm wanneer de anchor tekst (het klikbare stuk tekst zoals linkbuilding uitbesteden wanneer je gevonden wilt worden op de zoekterm “linkbuilding uitbesteden”) wordt gebruikt in een natuurlijk zin die gaat over het onderwerp.

Dat is ook niet natuurlijk en wordt gezien als spam. Beter is om ook te gebruiken en bijvoorbeeld ook gebruikt te maken van gewoon je website naam () en je hele url (https://decisiontree. nl/). Wanneer deze varianten ook omringd worden door een stuk over het onderwerp hebben ze nog steeds erg veel SEO waarde.

Linkbuilding Startpagina

Je wilt namelijk een exact match anchor van niet hoger dan 4% van je links. Dat betekent dus voldoende afwisselen van de anchor teksten. Als je links op een natuurlijke manier naar je pagina zijn gekomen (dus zonder dat je ze zelf hebt gemaakt of dat je webmasters hebt gevraagd een link op hun pagina naar jouw site te maken met jouw zoekwoord erin) zou er vanzelf diversiteit in je anchor teksten moeten ontstaan en heb je dus niets om je zorgen over te maken.

Google hecht dan namelijk meer waarde aan het stuk tekst wat op die pagina staat, én dus ook aan de link die naar jou verwijst! De waarde van de pagina kan worden uitgedrukt in Page Authority. Wat is Tiered Linkbuilding, Hoe past Tiered Linkbuilding in dit verhaal? Tiered Linkbuilding is het maken van meerdere lagen () van links naar jouw site.

Daarnaast zorg je ervoor dat de pagina’s waarop jouw Tier 1 linkjes staan ook links verkrijgen in een (Tier 2). Door te zorgen dat de pagina’s die naar jouw site verwijzen meer eigen doorverwijzingen ontvangen krijgen ze meer waarde. En hoe meer waarde hoe beter het is voor de linkwaarde die jij zult ontvangen.

Links die je kunt ontvangen (of maken) die je misschien vanwege hun kwaliteit niet naar je hoofd domein zou willen laten verwijzen kun je vervolgens wel naar de eerste Tier laten verwijzen. Op die manier pak je de waarde ervan mee, zonder dat je je linkprofiel verwatert met deze extra links.

Hoe meer waarde de verwijzingen naar jouw site hebben, hoe sneller je in de zoekresultaten zult stijgen. En het grote voordeel is dus dat je invloed kunt uitoefenen op de waarde van deze verwijzingen. Je geeft de pagina’s die voor je stemmen als het ware . De wat meer traditionele vormen van linkbuilding, zoals het plaatsen van comments op gerelateerde blogs of in je profielen op niche blogs, kunnen daarmee weer hun waarde terugkrijgen.

Het brengt ook nog een bijkomend voordeel in het . Soms is het veel gemakkelijker om links naar pagina’s van een blog te laten verwijzen dan naar je eigen site omdat die een commerciële insteek heeft. Veel moderators op andere sites zullen jouw comment of suggestie screenen en die naar je eigen site afwijzen.

Was Ist Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk aspect van online marketing. Het zelfstandig uitvoeren is goed mogelijk, maar kost tijd en geld. Kost linkbuilding geld? Waarom zeggen wij nu juist dat linkbuilden zelf doen ook geld kost? Het klinkt misschien vreemd maar je kunt beginnen met linkruil, dan dien je zelf een link met een goede waarde aan … .

Linkbuilding leesvoer, Google’s algoritme wordt dagelijks door duizenden webmasters op de voet gevolgd, omdat je hierdoor perfect weet wat werkt en waarom. Wat vaak vergeten wordt, is dat er meerdere manieren zijn om een zoekwoord hoog te krijgen in Google. Eén van deze manieren is link-building, oftewel het opbouwen van links naar jouw website.

Maar hoe werkt het nu eigenlijk en wat doe je daarbij? In dit artikel kom je alles te weten over link-building. Links zijn verweven in de structuur van website’s als Google, waarschijnlijk is jouw zoekterm ook binnengekomen via andere websites. Links zijn er niet alleen om webpagina’s op elkaar aan te duiden maar fungeren tegelijkertijd ook als signaal voor Google: “Dit wordt goed gevonden, dus moet het ook goed zijn!”.

Voor link-building hoef je niet per se te betalen. Eigenlijk wordt hiermee gezegd dat iedere website die link-building doet Google en de bezoekers daarvan een plezier doet en dat ze er meer aan hebben dan als ze links krijgen uit advertenties of zo. Inhoudelijke links en paginakoppelingen spelen een grote rol bij link-building.

Links opbouwen kan op verschillende manieren. Je kunt als bron websites gebruiken die al goede doelgroepen hebben en waarnaar veel wordt verwezen. Dit noemen we de “linkbaiting methode”. Als je echter liever actiever de touwtjes in handen neemt, kun je dat ook doen met de “link-building methode”. Dit is het actief opbouwen van links naar jouw website.

Je voornaamste doel is om een zo groot mogelijk aantal websites te vinden die jouw link opnemen en geven. Op elke website waar je een link krijgt, doe je ook weer aan link-building om de pagerank te laten stijgen. Links verzamelen en beheren is vaak een heel tijdrovende klus, zeker wanneer het om meer dan honderd links gaat.

Navigation

Home

Latest Posts

Deur Beveiliging

Published Sep 18, 22
6 min read

Beveiliging Woningen

Published Sep 09, 22
10 min read

Wat Betekent Backlinks?

Published May 18, 22
7 min read